020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

t' Peuterklasje

Een ochtend bij ‘t Peuterklasje

Bij ’t Peuterklasje voltrekt de ochtend zich in een vast ritme, met een schools karakter. We beginnen bijvoorbeeld in de kring, zingen met elkaar en luisteren naar elkaars verhalen. Dan is er tijd om te knutselen en te spelen. Daarna gaan we fruit eten en iets drinken om vervolgens lekker buiten te gaan spelen. We sluiten binnen af met een voorleesboekje en daarna komt uw kindje met de juffen naar buiten en zien we elkaar aan de rand van het Peuterplein.

‘t Peuterklasje zit in een rustige hoek van de Amstelschool, direct naast de kleuterklas:  geopend op ma-woe-vr   van 8.30 – 11.45 uur

Klik hier voor het laatste inspectierapport.

Agenda

Het was feest afgelopen week:

Tante Kaatje 10 jaar!

Elke dag wat bijzonders in ‘t klasje:

een springkussen, een popcornmachine,

de fee met de grabbeljurk kwam langs,

Claudia kwam om te schmincken,

cakejes versieren…..

Wat een leuke week was dat!

De juffen van ‘t Peuterklasje:

Suzanne

Peuterjuf in hart en nieren en moeder van 3 kinderen. Heeft vroeger bij de lokale peuterspeelzaal gewerkt en toen haar jongste naar school ging, wilde ze haar vak weer graag oppakken. Suzanne heeft de MBO Opleiding “Dienstverlening en Gezondheidszorg” gedaan en in 2018 voor de 2e keer haar certificaat behaald voor Voorschoolse Educatie (VE).

Marre

Besloot op haar 44ste dat ze werken met kinderen het allerleukst zou vinden. Haar berging lag vol met knutselspullen en buurtkinderen en nichtjes kwamen vaak langs om heerlijk te fröbelen. Ze is het werkend-leren traject gaan volgen en was de beste van haar klas. Kortom: Marre is helemaal op haar plek bij ons!

Naast peuterjuf is Marre juf bij de Amstel BSO

Loulou

Voor Loulou is niets te gek; overal maakt zij een feestje van en klinkt haar lach. Een optimist in optima forma. Lekker gek doen met juf Loulou vinden de kinderen heerlijk! Loulou heeft de opleiding ‘Leidster Kindercentra’ gevolgd en een jarenlange ervaring in de Kinderopvang.

Naast peuterjuf is Loulou juf bij de Amstel BSO

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 – 1191 CD – Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 – 13:00) – Email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies