020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

Over Ons

We blijven timmeren ……

Tante Kaatje Kinderopvang is opgericht in 2011, toen de plaatselijke peuterspeelzaal dreigde te worden opgeheven. We vonden dat met z’n allen zó zonde, dat we een plan bedachten op ‘m in stand te houden. Dat werd de oprichting van Tante Kaatje Kinderopvang. In de ochtend kwamen de peuters en we startten een nieuwe BSO voor de middagen.

En toen kwam de crisis in 2012….., maar wonder boven wonder: we groeiden tegen de stroom in. Het ging stapje voor stapje, maar dankzij al die ouders die voor ons mond-tot-mond-reclame maakten, bouwden we steentje voor steentje een solide bedrijf met elkaar.

We zijn enorm trots en dankbaar voor alle hulp die we ontvingen en nog steeds ontvangen. Voor iemands kinderen zorgen, is niet zomaar iets. Dat doe je met elkaar en, dan help je elkaar waar nodig.

Ondertussen blijven we timmeren om ons werk nog beter te doen; blijven openstaan voor nieuwe ideeën en suggesties van bijvoorbeeld medewerkers en ouders hoort daar als vanzelfsprekend bij.

En, we blijven timmeren en ‘spelen’ omdat het heerlijk is om nog een beetje kind te blijven, ookal ben je volwassen. Ons motto:

“Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt, je wordt oud als je stopt met spelen!”

 

 

De kantoorbrigade van Tante Kaatje

Veronika Djoemena

Veronika werkt al sinds 2012 bij Tante Kaatje. In de ochtenden op kantoor, in de middag bij de BSO te vinden.

Veronika is chef van de BSO-groepen en tevens pedagogisch coach. Ze heeft de HBO-opleiding Pedagogiek afgerond.

Kortom: een energieke duizendpoot waar we enorm blij mee zijn!

Linda Wolfs

Startte in 2011, samen met de peuterjuffen van de toenmalige peuterspeelzaal Tante Kaatje Kinderopvang, omdat zij en vele andere ouders vonden dat de peuterspeelzaal voor het dorp behouden moest blijven.

In 2016 kwam daar ‘t Peuterklasje en de Amstel BSO bij. In 2017 de Kofschip BSO en in 2018 de Peuterdagopvang ‘de Peutertuin’.

Vincent Wolfs

Ondersteunde ons eerst naast zijn eigen werk, maar met 3 vestigingen werd dat echt te veel…. Vincent is mede-eigenaar en verantwoordelijk voor Onderhoud, Automatisering, Inkoop en Financiën. Met zijn grote gevoel voor humor een heerlijke toevoeging aan ons team met overwegend dames!

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 - 1191 CD - Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 - 13:00) - email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies