020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

de Peutertuin

Een dag bij de Peutertuin

Bij de Peutertuin kunnen de peuters de hele dag komen: we zijn alle dagen geopend van 8.00-18.30u. In de ochtend beginnen we in de kring: we zingen, vertellen elkaar verhalen en doen spelletjes. Elke periode heeft bij ons een ander thema, zoals ‘je lijf’, ‘vervoer’ of ‘de boerderij’.
Na de kring gaan we spelen of knutselen en daarna aan tafel voor fruit en drinken.
Buitenspelen doen we altijd voordat we gaan lunchen en na het eten is het tijd voor een dutje.
Slapen hoeft natuurlijk niet; je kunt ook gaan spelen in de ruimte ernaast.

Klik hier voor het inspectierapport.

Agenda

 

De Peutertuin is de enige Peutergroep

die de hele zomervakantie geopend is

Zomervakantie van de scholen:

ma 12 juli t/m vr 20 aug


heb ‘t fijn met elkaar
deze zomer!

De juffen van de Peutertuin:

Sabrina

Sabrina werkte jarenlang in de ouderenzorg, maar het begon te kriebelen. Ze wilde zó graag weer met kinderen werken, waar ze tenslotte ook voor opgeleid is (ze heeft de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4 gedaan). Sabrina werkt al vanaf de start bij de Peutertuin en is daar helemaal op haar plek. Knutselen is echt haar ding en ook schuiven met spullen voor een zo gezellig mogelijke inrichting.

Brigitte

Goedlachs, altijd goed gehumeurd en kinderen zijn echt haar passie. Zij is een echte aanpakker; ze heeft het al geregeld voordat je er erg in hebt. Ze begon bij de BSO, volgde de opleiding om te mogen werken met 0-4-jarigen en behaalde ook nog ‘ns de opleiding voor Voorschoolse Educatie (VE). Inmiddels is ze Coördinator van de Peutergroepen.

Ivana

Als oudste dochter van een gezin met 8 kinderen, weet deze jongedame van nature van aanpakken. Ze ging het traject voor vestigingsmanager bij AH in, maar besloot toch dat haar passie ergens anders ligt: ze volgt de werkend-leren opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4)’ en heeft die zojuist afgerond (met vlag en wimpel!). Ivana werkt tevens bij de Kofschip BSO.

Heba

Heba heeft 1,5 jaar geleden bij ons een periode vrijwilligerswerk gedaan om de Nederlandse taal te leren. De kinderen waren dol op haar en dat hebben we onthouden. Heba heeft in Syrië als leerkracht voor kinderen met het Down Syndroom gewerkt. Ze werkt nu bij ons als groepshulp en ondersteunt haar collega’s waar nodig.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 - 1191 CD - Ouderkerk a/d Amstel
telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 - 13:00) - email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies