020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

de Kofschip BSO

Een middag bij de Kofschip BSO

Hier heerst een hele gemoedelijke, huiselijke sfeer; 

Veel kan, veel mag, maar  na het tafelen eerst lekker buiten spelen. Het schoolplein biedt daar alle ruimte voor.

Van de Bosgroep (jongste kleuters) ga je hier naar de Junglegroep.

Strips lezen op de zitzakken van de vide, bouwwerken maken, naar hartenlust knutselen of een leuk bordspel doen…..dat is hier allemaal favoriet.

Klik hier voor het inspectierapport.

Agenda

De school is in verbouwing

(wat wordt het mooi!)

Vanaf 7 juni gebruiken we voor

de Bosgroep het kleuterlokaal.

Dan passen wij en alle klassen na de

zomer met z’n allen op locatie

Turfstekerspad!

Wie zijn de juffen?

Wilma

heeft het Kofschip in haar hart gesloten; ze werkt hier al 14 jaar en doet dat met veel passie. Wilma leeft met de gezinnen mee, is een hele warme persoonlijkheid en het is overduidelijk te zien dat ze van kinderen houdt. Je vind haar op een bso-middag vaak lachtend en gniffelend tussen de kinderen. Ze is enorm creatief en verzint de leukste knutsels, bij voorkeur van restmateriaal. Wilma heeft de Lerarenopleiding Omgangskunde en Gezondheidskunde gevolgd.

Sylvia

Sylvia heeft 10 jaar in de kinderopvang gewerkt, daarna op Bali gewoond en is bij terugkomst in Nederland uitvaartleidster geworden. Ze wilde weer graag met kinderen werken en daar zijn we enorm blij mee.

Sylvia is tevens zorgcoördinator, wat betekent dat zij kinderen en gezinnen bijstaat. Sylvia werkt daarnaast op woe-vrij middag bij de Bindelwijk BSO.

Ivana

Als oudste dochter van een gezin met 8 kinderen, weet deze jongedame van nature van aanpakken. Ze ging het traject voor vestigingsmanager bij AH in, maar besloot toch dat haar passie ergens anders ligt: ze heeft zojuist de werkend-leren opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4)’ afgerond (met uitstekende resultaten!). Ivana werkt tevens bij de Peutertuin.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 – 1191 CD – Ouderkerk a/d Amstel
telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 – 13:00) – email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies