020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

de Kofschip BSO

Een middag bij de Kofschip BSO

Hier heerst een hele gemoedelijke, huiselijke sfeer; 

Veel kan, veel mag, maar  na het tafelen eerst lekker buiten spelen. Het schoolplein biedt daar alle ruimte voor.

Van de Bosgroep (jongste kleuters) ga je hier naar de Junglegroep.

Strips lezen op de zitzakken van de vide, bouwwerken maken, naar hartenlust knutselen of een leuk bordspel doen…..dat is hier allemaal favoriet.

Klik hier voor het inspectierapport.

Agenda

afgelopen week deden we mee met de

‘week tegen pesten’

Wat een mooie basis legt dat voor

de rest van het schooljaar!

Wie zijn de juffen?

Wendy

Werkte geruime tijd voor ons als invaller, maar het klikte zo goed, dat ze bij ons vast aan boord is gekomen. Wendy is op maandag en dinsdag bij de Kofschip BSO aanwezig en werkt in de ochtend bij Tante Kaatje op kantoor.

Wendy heeft een rijke fantasie en vervult haar werk met de kinderen met een grote dosis inlevingsvermogen. Afgelopen zomer organiseerde ze ‘camping Tante Kaatje’ (ze bracht haar eigen tent mee) en ze is dol op bordspelletjes (neemt ze van thuis mee zelfs)

 

Sylvia

Sylvia heeft 10 jaar in de kinderopvang gewerkt, daarna op Bali gewoond en is bij terugkomst in Nederland uitvaartleidster geworden. Ze wilde weer graag met kinderen werken en daar zijn we enorm blij mee. Wat een lieve, begripvolle juf!

Sylvia is tevens zorgcoördinator, wat betekent dat zij kinderen en gezinnen bijstaat. Sylvia werkt daarnaast op woe-vrij middag bij de Bindelwijk BSO.

Ivana

Als oudste dochter van een gezin met 8 kinderen, weet deze jongedame van nature van aanpakken. Ze ging het traject voor vestigingsmanager bij AH in, maar besloot toch dat haar passie ergens anders ligt: ze heeft zojuist de werkend-leren opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4)’ afgerond (met uitstekende resultaten!). Ivana werkt tevens bij de Peutertuin.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 – 1191 CD – Ouderkerk a/d Amstel
telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 – 13:00) – email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies