020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

de Bindelwijk BSO

Een middag bij de Bindelwijk BSO

Op school moet je in het gareel, bij de BSO mag je zelf bepalen wat je gaat doen. De druk om iets te presteren is er niet en ook het resultaat van een zelfgekozen bezigheid doet er niet toe. Het gaat om plezier en ontspanning. Naast lekker bezig zijn hoort luieren & lanterfanteren ook bij vrije tijd; het is ogenschijnlijk nietsdoen, maar o zo belangrijk: het brengt de geest tot rust.
We brengen graag nieuwe en bekende maar ook actieve en rustige manieren om te ontspannen, in overleg met de kinderen.

Op woensdag en vrijdag is alleen de Bindelwijk BSO geopend en komen de kinderen van de Kofschip BSO en de Amstel BSO ook hier.

Klik hier voor het inspectierapport.

Bij de Bindelwijk BSO worden kinderen van verschillende scholen opgevangen.
Dat doen we nu zoveel mogelijk gescheiden
Van elke school is er een aparte groep voor de onderbouw en de bovenbouw

We kijken uit naar een situatie waarin alle kinderen weer kunnen spelen met wie ze maar willen

We maken hier steeds kleine stappen in. Onderweg naar weer gewoon….heerlijk

de juffen en meesters van de Bindelwijk BSO:

Veronika

Juf Veronika is ‘chef bso groepen’ en heeft als standplaats de Bindelwijk BSO. Koken en bakken kan ze als de beste; u ruikt dat regelmatig zodra u de hal van de Bindelwijk betreedt. Een gezond snackje, een soepje….de kinderen helpen haar graag mee.

Veronika is tevens pedagogisch coach, wat betekent dat collega’s bij haar terecht kunnen voor pedagogische vraagstukken uit de praktijk.

Philip

Meester Philip verzint altijd weer iets nieuws in de sporthal: van het sneeuwballenspel tot apenkooien, van bunkertrefbal tot verstoppertje in het donker.
Hij vindt het zelf zó leuk om deze spellen te doen dat het gewoon aanstekelijk werkt.
Hij kookt daarnaast ook nog eens lekkere hapjes met de kids…. Een veelzijdige gast dus deze meester. Leuk om er een meester bij te hebben!

Marlies

Marlies wist al van jongs af dat ze met kinderen wilde werken. Na het behalen van haar diploma (Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4), heeft ze als oppas aan huis gewerkt, als huiswerkbegeleider en op een babygroep gewerkt. Ze wilde graag met oudere kinderen werken en kwam zo op aanraden van één van haar oppasadressen bij ons terecht. We zijn de tipgever dankbaar!

Heba, groepshulp

Heba heeft 1,5 jaar geleden bij ons een periode vrijwilligerswerk gedaan om de Nederlandse taal te leren. De kinderen waren dol op haar en dat hebben we onthouden. Heba heeft in Syrië als leerkracht voor kinderen met het Down Syndroom gewerkt. Ze werkt nu bij ons als groepshulp en ondersteunt haar collega’s waar nodig.

Mirjam

Opgeleid tot onderwijsassistent, maar Mirjam wilde toch liever iets vrijer met de kinderen aan de slag en dan kijken wat er uit het kind zelf komt. Dan is ze bij de BSO helemaal op de juiste plek. Ze houdt van knutselen, dansen, zingen en doet ook graag een spelletje met de kinderen. Bovenal houdt deze veelzijdige juf van gezelligheid.

Sylvia

Sylvia heeft 10 jaar in de kinderopvang gewerkt, daarna op Bali gewoond en is bij terugkomst in Nederland uitvaartleidster geworden. Ze wilde zij weer graag met kinderen werken en daar zijn we enorm blij mee.

Sylvia is tevens zorgcoördinator, wat betekent dat zij kinderen en gezinnen bijstaat. Sylvia werkt daarnaast op ma-di-do middag bij de Kofschip BSO

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 - 1191 CD - Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 09:00 - 13:00) Email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies