020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

de Amstel BSO

Een middag bij de Amstel BSO

 

Bij de Amstel BSO vangen we de kinderen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op van 14.15 – 18.30 uur. De school heeft namelijk een rooster met 5-gelijke dagen.

We tafelen eerst met de kinderen in het huislokaal en de gezellige hal, waar lekkere plofbanken en tafels staan. Tafelen doen we met leeftijdgenootjes volgens een vaste groepsindeling. De kinderen gaan daarna spelen of nemen deel aan een activiteit. Dat kan in het huislokaal, de hal, de speelzaal en de aparte bouwhoek. Ruimte en mogelijkheden genoeg. Buitenspelen is favoriet en kan op het schoolplein of het dichtbij gelegen park.

Hieronder stellen we team Tante Kaatje van de Amstel BSO aan u voor.

Klik hier voor het inspectierapport.

We hebben er een meester bij!

Wat leuk!

Meester Vincent gaat lekker sporten en bewegen met de kinderen. En, hij kan koken als de beste….. volgende week maakt hij mini-pizza’s met de kinderen. Yammie!

De juffen en meester vd Amstel BSO

Natasja

Natasja werkte jarenlang als zwemjuf voor baby’s, peuters, kleuters én volwassenen.

Sport neemt een grote plaats in bij haar: ze rijdt graag paard en deed de opleiding ‘Sport & bewegen (niveau 4). Bij de BSO heeft ze meer tijd voor alle verhalen van de kinderen, ze geniet er volop van!

Vincent

Werkt op kantoor bij Tante Kaatje, maar had zo’n pret met de kinderen, dat als zij-instromer bij de BSO is gestart. Vincent volgt dit schooljaar het opleidingstraject voor de opleiding ‘Sport & Bewegen’ .  Zijn passies zijn sporten & koken en die deelt hij graag met de kinderen. Hij houdt daarnaast enorm van een raadsels en moppen tappen, dus tafelen met Vincent staat voor een hoop plezier. Welkom meester Vincent!

 

 

Loulou

Je treft haar regelmatig schaterlachend bij de kinderen aan. Voor Loulou is niets te gek. Ze houdt enorm van kinderen en dat is zichtbaar en hoorbaar: grinnekend vertelt ze de ene na de andere anekdote. Altijd verzorgd en netjes en heel sportief.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 – 1191 CD – Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 09:00 – 13:00) Email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies