020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

de Amstel BSO

Een middag bij de Amstel BSO

 

Bij de Amstel BSO vangen we de kinderen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op van 14.15 – 18.30 uur. De school heeft namelijk een rooster met 5-gelijke dagen.

We tafelen eerst met de kinderen in het huislokaal en de gezellige hal, waar lekkere plofbanken en tafels staan. Tafelen doen we met leeftijdgenootjes volgens een vaste groepsindeling. De kinderen gaan daarna spelen of nemen deel aan een activiteit. Dat kan in het huislokaal, de hal, de speelzaal en de aparte bouwhoek. Ruimte en mogelijkheden genoeg. Buitenspelen is favoriet en kan op het schoolplein of het dichtbij gelegen park.

Hieronder stellen we team Tante Kaatje van de Amstel BSO aan u voor.

Klik hier voor het inspectierapport.

Bij de Amstel BSO is momenteel ook op woe & vrij geopend om zo de kinderen niet te mengen met andere scholen

Zodra mogelijk, kunnen ze op woe & vrij weer naar de Bindelwijk BSO om met de rest te spelen

Nog even geduld…. we kijken er naar uit

De juffen van de Amstel BSO:

Natasja

Natasja werkte jarenlang als zwemjuf voor baby’s, peuters, kleuters én volwassenen.

Sport neemt een grote plaats in bij haar: ze rijdt graag paard en deed de opleiding ‘Sport & bewegen (niveau 4). Bij de BSO heeft ze meer tijd voor alle verhalen van de kinderen, ze geniet er volop van!

Marre

Besloot op haar 44ste het roer om te gooien omdat ze werken met kinderen toch het allerleukste zou vindt. Haar berging ligt vol met knutselspullen en buurtkinderen en nichtjes kwamen vaak langs om heerlijk te fröbelen. Uit haar berging neemt ze nu dingen mee naar werk. Marre maakt de mooiste creaties met de kinderen: van tassen van een spijkerbroek tot mondkapjes. Ze volgde het werkend-leren traject en slaagde met vlag en wimpel voor de opleiding tot Pedagogisch Medewerker (niveau 3).

Loulou

Je treft haar regelmatig schaterlachend bij de kinderen aan. Voor Loulou is niets te gek. Ze houdt enorm van kinderen en dat is zichtbaar en hoorbaar: grinnekend vertelt ze de ene na de andere anekdote. Altijd verzorgd en netjes en heel sportief.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 – 1191 CD – Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 09:00 – 13:00) Email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies