020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

't Peuterschooltje

Een ochtend bij ‘t Peuterschooltje

Bij ‘t Peuterschooltje (gevestigd in de ‘Bindelwijk’) voltrekt de ochtend zich volgens een vast ritme:

tussen 8.00 en 9.00 uur kunt u uw kind brengen. Neem gerust plaats aan de koffietafel (zodra het weer kan..).

We gaan na 9 uur in de kring. Dan hebben we het over het thema van de periode, bijvoorbeeld eten of sporten of je eigen lijf. We zingen, vertellen elkaar verhalen en doen spelletjes. Daarna is het tijd om te knutselen of spelen.

We gaan fruit eten en iets drinken en daarna lekker buiten spelen (we hebben een supergrote zandbak!). Lunchen doen we in de klas met onze juffies.

Tussen 12.30 en 13.00 uur kunt u uw kleine spruit weer ophalen. ‘t Peuterschooltje is elke ochtend van de week geopend in schoolweken.

Klik hier voor het inspectierapport.

Agenda


vrijdag 9 juli
laatste dag
voor de zomervakantie

maandag 23 augustus
starten we weer

heb ‘t fijn met elkaar
deze zomer!

De juffen van ‘t Peuterschooltje:

Gerda

Een juf met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en een begrip in Ouderkerk; hoeveel kinderen hebben er inmiddels niet bij haar in ‘t  klasje gezeten? Gerda is altijd opgewekt, heel duidelijk naar de kinderen toe en heeft voor iedereen een vriendelijk woordje klaar. Ze heeft de opleiding “Pedagogisch Werk niveau 3” en de opleiding voor “Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE-programma Uk & Puk)” afgerond.

Marlies

Marlies wist al van jongs af dat ze met kinderen wilde werken. Na het behalen van haar diploma (Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4), heeft ze als oppas aan huis gewerkt, als huiswerkbegeleider en op een babygroep gewerkt. Ze wilde graag met iets oudere kinderen werken en kwam zo op aanraden van één van haar oppasadressen bij ons terecht. We zijn de tipgever dankbaar. Marlies heeft teven de diploma voor Voorschoolse Educatie (Uk&Puk) op zak.

Ivana

Als oudste dochter van een gezin met 8 kinderen, weet deze jongedame van nature van aanpakken. Ze ging het traject voor vestigingsmanager bij AH in, maar besloot toch dat haar passie ergens anders ligt: ze volgt de werkend-leren opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4)’ en heeft die zojuist afgerond (met vlag en wimpel!). Ivana werkt tevens bij de Peutertuin.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 – 1191 CD – Ouderkerk a/d Amstel
telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 – 13:00) – email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies