020 472 21 42 / 06 249 113 12 administratie@tantekaatje.info

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Kiezen wat jíj wilt

Liefdevolle zorg en oprechte aandacht is van essentieel belang voor een kind. Dan voel je je echt gezien, heb je het gevoel dat je mag zijn zoals je bent. Door die gevoeligheid bij ons personeel te stimuleren, wordt uw kind niet alleen bekeken, maar ook daadwerkelijk gezién.

We werken met PBS, wat staat voor ‘Positive Behaviour Support’. Een prachtige werkwijze die ons past als een jas: de nadruk ligt op wat goed gaat en op het duidelijk formuleren wat je verwacht van een kind. Hierdoor ontstaat er een prettige sfeer en is er ruimte voor een respectvolle kritische noot. Door die goede sfeer en duidelijkheid, voelt een kind zich veilig en kan het zich vrij ontwikkelen in de richting die het zelf kiest………..het fascineert ons.

 

 

de Bindelwijk BSO

Gevestigd in het multifunctionele gebouw ‘de Bindelwijk’, midden in het dorp. De benedenverdieping telt 3 ruimten en boven is nog een ruimte voor de allergrootsten. We vangen op deze locatie kinderen op van alle 3 de scholen in Ouderkerk a/d Amstel. Er kan hier naar hartenlust binnen en buiten worden gespeeld, er is vaak een creatieve activiteit en er wordt meestal iets gekookt of gebakken. Wil je lekker bewegen? Dan ga je met je juf/meester  naar de sporthal in het gebouw.

de Amstel BSO

In de Amstelschool tafelen we na schooltijd met de kleinste kinderen in het huislokaal (4-6 jaar) en in de gezellige middenruimte met de grotere kinderen (6-12 jaar). Spelen kan in deze ruimten, maar ook in de aparte bouwhoek, of in de speelzaal en dan is er natuurlijk ook nog het grote schoolplein rondom de school. Veel rust, ruimte en mogelijkheiden hier voor de kinderen na hun schooldag.

de Kofschip BSO

Uw kind kan hier na school terecht bij de Bosgroep (jongste kleuters) of bij de Junglegroep. In de linkervleugel van de school vindt u de peutergroep (dagopvang) met daarachter het lokaal van de Junglegroep. De Bosgroep wordt na schooltijd opgevangen in het eerste kleuterlokaal.  Hier is veel aandacht voor creativiteit, er wordt veel buiten gespeeld op het grote schoolplein en de kinderen kunnen lekker bewegen in de speelzaal.

Nieuwsgierig?

Kom gerust kijken

We leiden u graag rond, zodat u sfeer kunt komen proeven en we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Wees welkom!

Tante Kaatje Kinderopvang, Koningin Julianalaan 16 - 1191 CD - Ouderkerk a/d Amstel
Telefoon: 020 472 21 42 (ma t/m vr van 08:30 - 13:00) - email: administratie@tantekaatje.info

Privacy policy & cookies